Кеті Перрі показала свої голі груди: реакція фоловерів (ФОТО)

Новини шоубізнесу
1 008

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: instagram.com/katyperry

Пост артистки зібрав сотні тисяч уподобань, але не все так однозначно

Легендарна американська співачка Кеті Перрі, яка похизувалася своїм підтягнутим пресом у незвичному джинсовому ансамблі, знову акцентувала своїх фоловерів на її тілі. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, Кеті у себе у фотоблозі розповсюдила фото максимально еротичного характеру. Як бачимо з кадру, артистка практично на 100% оголила свої груди.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Безумовно, знімок вийшов дуже стильним, однак у підписників Перрі він викликав більше негативних емоцій. Іншими словами, зірку захейтили за надто сміливий кадр.

Реакція мережі

  • Якість вашого голосу неперевершена, однак ви надто себе сексуалізуєте і навіть виглядаєте вульгарно.

  • Ми всі знаємо, що у вас чудове тіло, але чи має бути межа в демонстрації всіх «активів»? А розповідати світові про силу жінок? Я не розумію... демонструвати своє тіло, бути сексуалізованою і продавати альбом?

  • Припиніть цей безглуздий провал. Кеті, змилуйтеся над натовпом, який слухає вашу нудну нову музику!! Люди втрачають до вас інтерес. Просто прийміть той факт, що раніше ви не були відомою Кеті Перрі. Ви провалюєтеся і провалюєтеся і провалюєтеся.

Скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Кеті Перрі приміряла сукню з довжелезним шлейфом. Фанатки зірки оцінили її креативний підхід до анонсу пісні.