"Закрили мене у кімнаті": Наталія Могилевська показала, як доньки та коханий готували їй сюрприз на 49-річчя

Новини шоубізнесу
643

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Наталія Могилевська. Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Артистка вже поділилася першими святковими кадрами

Сьогодні, 2 серпня, співачка Наталія Могилевська святкує свій день народження. До власного 49-річчя зірка готувалася відповідально та навіть експериментувала з дієтами, аби схуднути. Та не менш серйозно до цього дня поставилися рідні артистки. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

Напередодні свого дня народження Наталія Могилевська вийшла на звʼязок з прихильниками та показала, що її донечки та коханий вже почали підготовку до свята. А саме — ще ввечері вони попросили артистку залишатися в кімнаті. Водночас самі вони почали прикрашати будинок повітряними кульками та іншими святковими атрибутами.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

І хоча Наталі хотілося скоріше побачити, який сюрприз їй готують рідні, співачка все ж стрималася і не стала виходити, аби не зіпсувати перше враження. Втім зі свого вікна вона все ж випадково побачила невелику частину процесу підготовки.

Закрили мене у кімнаті, сказали до ранку не виходити. Напевне готують сюрприз…🤩
Я так рано не лягала навіть у дитинстві,
— розповіла Наталія Могилевська.
Наталія Могилевська. Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

А от з самого ранку артистку чекав ще й солодкий подарунок. Прямо в ліжку іменинниця задула свічки, що прикрашали її святковий торт.

Наталія Могилевська. Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше щаслива Наталія Могилевська вперше показала свого чоловіка. Артистка поділилася кадрами, які зробила повертаючись з відпочинку додому.