Прем'єр-міністерка Латвії прозвала Лободу "голосом України": користувачі Мережі категорично не згодні з нею

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Світлана Лобода. Фото: instagram.com/lobodaofficial

Евіка Сіліня поділилася враженнями від виступу Лободи у Юрмалі

Відома українська співачка Світлана Лобода, яка сильно травмувалася на зйомках кліпу, виступила на музичному фестивалі Лайми Вайкуле в Юрмалі, де змогла зацікавити не тільки своїх прихильників, а й місцевий уряд. Адже виявилося, що на концерт до артистки завітала прем'єр-міністерка Латвії Евіка Сіліня.

Судячи з соцмереж Евіки Сілінії, вона залишилася у захваті від виступу Лободи. У себе в Instagram політикиня показала, що після концерту зустрілася зі Світланою та особисто познайомилася з нею.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Варто зазначити, що на здивування багатьох, Евіка Сіліня назвала Світлану Лободу “голосом України”. Схоже, прем'єр-міністерка Латвії не врахувала, що насправді на території України відома співачка має доволі неоднозначну репутацію, через що неодноразово потрапляла у скандали.

Дякуємо, Світлано Лобода, за енергійний концерт у концертному залі "Дзінтарі". Голос України має особливе значення в Латвії,
— написала Евіка Сіліня.
Евіка Сіліня та Світлана Лобода. Фото: instagram.com/evika_silina

Та користувачі Мережі розділилися у думках щодо того, чи можна називати Лободу “голосом України”. Так, одні підписники висловили захоплення артисткою, проте інші нагадали, що тривалий час Світлана мала неоднозначну позицію щодо російсько-української війни.

  • Тільки бізнес. Ні більше, ні менше. Україна зараз бренд. Для такої людини як Світлана. Не погано не добре. Ії пожертви для України — це як інвестиції в майбутнє.

  • Вибачте, але ви знаєте походження Лободи? Я українка і я категорично не згодна з тим, що Лобода — це голос України. У неї дуже погана репутація в Україні, тому вона не проводить концерти,

— пишуть у коментарях.

Світлана Лобода виступила в Латвії - реакція Мережі. Фото: скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Світлана Лобода зізналася, що стала жертвою аб'юзивних стосунків. На щастя, артистка не стала замовчувати це та чесно розказала, як на неї підіймали руку.