Бред Пітт у розпачі: після аварії на скутері син актора Пакс ігнорує його дзвінки

Новини шоубізнесу
871

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Бред Пітт. Фото: instagram.com/bradpittofflcial

Стало відомо, як Бред Пітт відреагував на моторошну ДТП, в яку нещодавно потрапив їх з Анджеліною Джолі син

Голлівудський актор Бред Пітт висловив серйозне занепокоєння щодо безпеки своїх дітей, зокрема після нещодавньої аварії сина Пакса, очевидці якої взагалі думали, що хлопець не виживе. Ба більше, знаменитість досі не може звʼязатися зі своїм спадкоємцем, з яким має доволі напружені стосунки. Що про це відомо — розповідаємо на Хочу!

Хлопець потрапив у лікарню після того, як наприкінці липня 2024 року врізався на скутері в автомобіль у Лос-Анджелесі. Daily Mail повідомляє, що актор засмучений, адже не зміг зв'язатися з сином, попри численні спроби.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Інсайдери стверджують, що Пітт відчуває глибоке розчарування через неможливість підтримати Пакса в цей важкий момент. Актор вважає, що його діти повинні дотримуватися правил безпеки, зокрема користуватися шоломами або пересуватися автомобілем замість скутера.

Бред засмучений і стурбований аварією Пакса, але він не може з ним зв’язатися…
Його руки зв'язані,
— каже інсайдер.

Варто зазначити, що відносини між Піттом і Паксом погіршилися після інциденту в приватному літаку у 2016 році. Саме після тієї скандальної історії Анджеліна Джолі та Бред Пітт почали тривалий шлюборозлучний процес. Ця відчуженість лише поглиблює страждання актора, який відчуває себе безсилим і засмученим через ситуацію, що склалася.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, днями у ЗМІ почала розповсюджуватися інформація, ніби Бред Пітт пропонував гроші Анджеліні Джолі, аби вона мовчала про домашнє насильство з його боку. Такі чутки точно не підуть на користь репутації голлівудського актора.