"Знущання з поезії Розстріляного Відродження": Паліндром розкритикував пісні Пивоварова та вже отримав відповідь (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Паліндром, Артем Пивоваров. Фото: соцмережі

Відомий український репер прокоментував проєкт "Твої вірші, мої ноти"

Музикант Степан Бурбан, більш відомий під псевдонімом Паліндром, висловився щодо робіт своїх колег, які використовують у власній творчості вірші відомих українських митців. Зокрема репер різко висловився про творчість Артема Пивоварова та його великий проєкт “Твої вірші, мої ноти”, до якого віднедавна почали залучатися й молоді артисти.

Під час пресконференції на благодійному фестивалі Faine Misto 2024, Паліндром почав дискутувати щодо того, як українські артисти використовують твори митців у власних композиціях. Як за приклад він вирішив взяти роботи Артема Пивоварова, адже буквально кожна композиція з проєкту “Твої вірші, мої ноти”, стає хітом та стрімко вривається у музичні чарти країни.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У своїй промові Паліндром зазначив, що вважає творчість артистів на вірші українських поетів “несмаком” та “знущанням з поезії”. Втім розмірковуючи про це він все ж прийшов висновку, що це теж великий внесок у розвиток українського суспільства. Адже неможливо ігнорувати той факт, що завдяки подібним премʼєрам українська література стала більш впізнаваною як в Україні, так і за її межами.

Є смак, а є несмак. Мені здається, те що робить Пивоваров — це знущання з поезії Розстріляного відродження й так далі. Хоча ніби звучить це все фірмово й багатьом людям це заходить.
Я так розумію, Пивоваров — артист такого першого ешелону в плані української попмузики. А хтозна… Можливо з 10 людей, які послухають, хтось перейде за цим віршем у гугл і відкриє для себе якісь приємні несподіванки. Тому десь нативно там є якась освітня річ і за це я "плюсую”,
— висловився Паліндром.

Цікаво, що у коментарях під відео Артем Пивоваров напряму звернувся до Паліндрома. Артист запитав, які фактичні “мінуси” репер бачить у його проєкті, який сам вважає свіжим поглядом на творчу спадщину українців. Втім, за словами Паліндрома, насправді редактори Музвару обрізали його слова і “…далі були важливі біполярні думки”.

Паліндром висловився про творчість Артема Пивоварова
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно на концерті Артема Пивоварова маленька прихильниця співака попрощалася зі своїм волоссям заради допомоги ЗСУ. Відомо, що дівчинка була змушена покинути Україну, оскільки була в російській окупації.