Доньку Анатолія Анатоліча обікрали у закордонному таборі: "Ох і стрес я пережив..."

Новини шоубізнесу
641

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Анатолій Анатоліч. Фото instagram.comanatoliyanatolich

Відомий шоумен розповів, як відреагував на крадіжку телефону у його 13-річної доньки

Відомий український ведучий Анатолій Анатоліч, який з родиною став свідком ракетного обстрілу, зізнався, що 13-річна донька Аліса змусила його сильно перелякатися. Адже у таборі за кордоном з дівчинкою трапився неприємний інцидент. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

У себе в Insta Stories Анатолій Анатоліч розповів, що вже незабаром його доньки Аліса та Лоліта повернуться в Україну з табору. Та в останні дні, під час екскурсії Міланом, сталася неприємна ситуація — Алісу обікрали, у звʼязку з чим дівчинка залишилася без власного телефону.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За словами Анатоліча, коли він почув заплакану доньку — не на жарт перелякався. Але дізнавшись про те, що сталося насправді, шоумен почав заспокоювати Алісу, оскільки матеріальні речі не вартують таких емоцій і переживань.

Ох і стрес я пережив... Мої діти в таборі за кордоном. Вже повертаються. І вчора мені телефонує Лоліта, підіймаю слухавку, а там голос керівника групи. Виявилося, що в Аліси вкрали телефон. Вони були в Мілані на останній екскурсії. І десь у кав'ярні чи магазині зник телефон. Вони намагалися його знайти. Дитина дуже засмутилася, плакала. Аліса емоційна, як і всі у цьому віці, 13 років. Я кажу: "Слухай, навіть не думай переживати, заспокойся. Телефон ми заблокуємо і ти приїдеш, ми тобі купимо новий кращий".
У будь-якому випадку, якщо людина жертва, у неї щось вкрали, немає жодних виправдань, чому це вкрали. Тому я пояснював Алісі, щоб вона не переживала, бо це просто річ. Немає виправдань злочину. І точно не варто себе карати за необачність. Злочин є завжди злочин,
— розповів Анатолій Анатоліч.
Анатолій Анатоліч. Фото instagram.comanatoliyanatolich
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше дружина Євгена Кошового стала жертвою інтернет-шахраїв. Але для Ксенії та її чоловіка це виявилося лише приводом для жартів.