Інтрига дня: у Мережу потрапило фото чоловіка Наталії Могилевської

Новини шоубізнесу
1 833

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Наталія Могилевська. Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Таємниця розкрита – подруга артистки випадково "злила" в Інтернет кадри з Валентином

Вперше в інтернеті з'явилися знімки чоловіка української співачки Наталії Могилевської, яка днями відсвяткувала 49-річчя. Фото опублікувала бізнесвумен і блогерка Наталія Городова, яка випадково засвітила коханого співачки, після її святкового заходу.

Блогерка була серед гостей на дні народженні Могилевської, де вони разом святкували в дружньому колі. Наприкінці вечора зірку потішили тортом, і саме цей момент Городова зафіксувала на фото. На знімку видно, як Валентин підносить десерт, а Наталія задуває свічки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відомо, що Наталія Могилевська оберігає своє особисте життя від публіки. Пара була знайома довгі роки, проте зблизилися вони на початку повномасштабного вторгнення, але співачка намагається уникати коментарів щодо їхнього шлюбу. У соцмережах вона звертається до Валентина як до "чоловіка". Разом вони всиновили двох дівчат — Софію та Мішель.

Чоловік Наталії Могилевської. Фото: instagram.com/natali.horodova
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Наталія Могилевська разом з доньками знайшла справжні “українські Мальдіви”. Напередодні власного дня народження артистка відправилася на казковий відпочинок.