Зірка "Кріпосної" Дар'я Легейда зізналася, чи дійсно розлучається з чоловіком-військовим

Новини шоубізнесу
12 911

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Дар'я Легейда. Фото: instagram.com/daryaleheida

Акторка пояснила, чому останнім часом у її блозі не знайти спільних фото з коханим

Українська акторка Дар'я Легейда, яка хотіла піти на фронт, розвіяла чутки про можливе розлучення зі своїм чоловіком, актором Дмитром Совою, який служить у ЗСУ. Оскільки пара рідко має можливість спілкуватися через військові обов'язки Дмитра, серед шанувальників почали з'являтися припущення про можливі проблеми у стосунках.

Дар'я, яка відома ролями в серіалі "Кріпосна" та фільмі "Крашанка", вже ділилася, як їй вдається впоратися з розлукою, відзначаючи, що почала ще більше цінувати рідкісні моменти спільного часу. Нещодавно акторка відповіла на запитання шанувальників, чому вони не бачать нових фото з чоловіком. Вона пояснила, що через обставини їхні зустрічі є дуже рідкісними, але вони підтримують зв'язок за допомогою відеодзвінків.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Легейда категорично заперечила чутки про розлучення, підкресливши, що, хоча це непросто, вона пристосовується до нових умов життя. Ба більше, цей час вона намагається використовувати з користю та розвиватися в усіх сферах життя.

Ми бачимось в край рідко, а коли бачимось, то не до фото. Все найважливіше закарбовується в пам'яті. Коли чоловік на службі, ми бачимось виключно на екрані телефону.
Ми не розлучалися. Довелося відкласти на потім багато мрій і планів. Я використовую час наодинці для росту. Все набагато більше, ніж здається в матеріальному світі. Я відчуваю це. Це наш шлях і рано чи пізно, ми його пройдемо,
— розповіла акторка.
Дар'я Легейда та Дмитро Сова. Фото: instagram.com/daryaleheida
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше зірка серіалу "Спіймати Кайдаша" прокоментував свій стан після розлучення з відомою акторкою. Григорій Бакланов розповів про стосунки з Анастасією Цимбалару.