Зірка на полігоні: Тіна Кароль проходить військовий вишкіл з ветеранами "Азову" (ФОТО)

Новини шоубізнесу
2 808

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Тіна Кароль. Фото: instagram.com/tina_karol

Відома співачка знову показалася у військовій формі на навчаннях

Тіна Кароль знову з'явилася у військовій формі під час навчань у таборі з військового вишколу. Після свого першого такого досвіду виконавиця вирішила детальніше освоїти тактичну медицину та правила поводження зі зброєю. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

Популярна співачка поділилася новими світлинами та відео у своїх інстаграм-сторіз, де вона позує у військовій формі та оливковому топі. Артистка знаходиться в таборі військового вишколу, де отримує основні навички завдяки урокам, які проводять ветерани "Азову".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Тіна Кароль. Фото: instagram.com/tina_karol

Варто нагадати, що у червні цього року Тіна Кароль вже пройшла курс військового вишколу для цивільних разом із командою "Резервіст". Артистка зазначала, що рекомендує зробити це всім, адже такі базові навички можуть знадобитися у будь-який критичний момент в час війни. Тоді співачка навчалася тактичної медицини за протоколом ASM MARCH, опановувала стрільбу, користування радіозв'язком та інженерну підготовку.

Тіна Кароль. Фото: instagram.com/tina_karol
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше як проходить військовий вишкіл розповідав зірка "Левів на джипі". Андрій Лузан показав, як минають його перші дні служби в ЗСУ.