Камалія шокувала зізнанням: співачка вперше розповіла, як пережила рак та клінічну смерть (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Камалія. Фото: instagram.com/kamaliyaofficial

Знаменитість приголомшила подробицями щодо важких хвороб, які пережила особисто

Українська співачка Камалія, яка похизувалася коштовною каблучкою, вперше розповіла про важкі випробування, що випали на її долю. Виявилося, що артистка пережила серйозні хвороби, в тому числі рак. Ба більше, вона на власному досвіді дізналася, що таке клінічна смерть. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

В інтерв’ю Славі Дьоміну Камалія поділилася подробицями про своє здоров’я. Зокрема зізнавшись, що чотири роки тому їй поставили діагноз рак грудей.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На щастя, хворобу виявили на ранній стадії, що дозволило артистці успішно пройти лікування і здолати недугу. Тоді Камалія пройшла хімію та позбулася страшної хвороби.

Я пережила онкологію грудей. Чотири роки тому. Але дуже вчасно знайшли й помітили. Там, де була пухлина, у мене була перша стадія. Я пережила хімію в пігулках, операцію та опромінення,
— зізналася Камалія.

Однак це не єдина складна ситуація, яку довелося пережити співачці. На початку 2000-х років Камалія зазнала клінічної смерті, спричиненої серйозними проблемами з нирками.

Вона згадує, як відчувала невагомість і повну відсутність болю під час цього стану, але після того, як повернулася до свідомості, болісні відчуття були дуже інтенсивними. На щастя, після тривалого лікування її стан покращився, тому вона змогла повернутися до звичного життя.

У мене теж була клінічна смерть. У мене з дитинства були камені у нирках. Я продовжувала їздити на концерти. А камінь заблокував мені нирку, вона відмовила. Я два місяці пролежала в клініці. Я так намучилася.
Все скінчилося добре. У мене було таке відчуття, що мені не хотілося повертатися у тіло. У мене було відчуття невагомості, що нічого не болить. Просто блаженство. Був тунель і біль, коли ти повертаєшся в тіло. Я відчула таку силу, котра затягує тебе й одразу відчуваєш сильний біль. Бог мене повернув, дуже сильна енергія,
— додала виконавиця.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Камалія похизувалася нагородами, які її доньки отримали від Володимира Кличка. Артистка розповіла, що Мірабелла та Арабелла повернулися в Україну.