"Я пиячила два роки, але більше сил немає": Оля Полякова розповіла про проблеми з алкоголем після початку повномасштабної війни

Новини шоубізнесу
1 111

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: Оля Полякова / Facebook

Оля Полякова також розповіла, що саме підіймає їй настрій

Популярна українська артистка Оля Полякова, яка показала спокусливі вигини у бікіні, зробила відверте зізнання для своїх фоловерів. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, Оля зізналася, що після початку російського вторгнення в Україну вона впродовж двох років вживала алкоголь. Тепер же Оля ділиться тим, що допомагає їй знаходити силу духу для тренувань.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Окрім того, знаменитість додала, що тепер зав’язала з алкоголем. Про це Полякова розповіла у своєму інтерв’ю ютуб-каналу Люкс ФМ. Оля також додала, що є дві речі, які підіймають їй настрій. Зокрема, це спорт та секс.

Це шлях до нормальної психіки. Тому що пиячити і їсти – не приводить до гарного настрою. Я так пробувала. Я сама пиячила два роки після початку повномасштабного вторгнення, але більше – усе, сил немає. Тому я вирішила підіймати собі настрій іншим шляхом,
- заявила зірка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Оля Полякова жорстко висміяла втечу свого колишнього друга Олега Винника. Прямо на сцені артистка пожартувала над колись відомим співаком та його головними прихильницями.