"Потроху починаю ходити": Віктор Розовий приємно здивував кадрами своєї реабілітації після поранення на фронті

Новини шоубізнесу
1 220

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: instagram.com/viktor_rozovyi

Артист зазначив, що відчуває прогрес після перебування у реабілітаційному центрі

Відомий український гуморист та військовослужбовець Віктор Розовий, який показав наслідки трепанації після поранення на фронті, детально розповів про свій реабілітаційний період. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, Віктор каже, що йому поступово стало краще після перебування у реабілітаційному центрі. Зокрема, Віктор зазначає, що відчуває певний прогрес.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Наразі комік опановує ходьбу, а також поступово відновлює активний спосіб життя за допомогою відповідних фізичних вправ. Також Віктор зустрічається зі своїми друзями і відвідує заняття з настільного тенісу. З військовим постійно знаходяться поруч фахівці з реабілітації.

Хочу висловити дуже велику вдячність медикам передусім за те, що врятували мені життя, за швидкі ухвалені рішення. Зараз уже проходжу реабілітацію, вже потроху починаю ходити. Навіть граю в настільний теніс. Це ніф*га собі, я вам скажу! Тому хочу подякувати фахівцям з реабілітації, тому що поступово я повертаюся до звичного соціального й активного життя,
- подякував Віктор Розовий лікарям на YouTube-сторінці МОЗ України.
Скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як зірка “Ліги сміху” Віктор Розовий замилував кадром з дружиною та розповів про свій стан після поранення на війні. Наразі артист проходить процес реабілітації.