"Це такий труд": Джамала виступила із символічним зверненням у Всесвітній тиждень грудного вигодовування (ФОТО)

Новини шоубізнесу
2 490

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Джамала показала нове фото свого 2-місячного сина

Переможниця Євробачення 2016, відома українська артистка Джамала, яка розповіла, на скільки кілограмів погладшала після вагітності, приємно вразила світлиною зі своїм третім сином Алім Сеіт-Бекіром. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, українська зірка вирішила зробити важливий пост для мам, які наразі годують дітей грудьми. До речі, саме із 1-го та по 7-е серпня у світі відзначають Всесвітній тиждень грудного вигодовування.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отож, з нагоди свята українська артистка потішила спільним знімком з молодшим сином. Вона показала, як тримає малюка біля грудей. Співачка також додала, що вигодовування грудьми - нелегка робота. Варто також зауважити, що малюк Джамали підріс, проте показувати його обличчя селебритіс поки не планує.

Це такий труд. У Всесвітній тиждень грудного вигодовування підтримай всіх матерів, яким сьогодні особливо потрібні теплі слова, турбота та атмосфера розуміння,
- звернулася до фоловерів артистка.
Скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Джамала емоційно повідомила, що окупанти остаточно захопили її майно в Криму. Артистка також зазначила, що не одне покоління її родини страждає від російської агресії.