"Це абсолютно нормально": дружина Тімура Мірошниченка зізналася, чи ревнують її діти своїх батьків до усиновлених брата та сестри

Новини шоубізнесу
709

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: instagram.com/timur.miroshnychenko

Інна Мірошниченко заявила, що для неї важливо віднаходити баланс в увазі до кожної дитини

Дружина відомого українського тележурналіста та оглядача Євробачення Тімура Мірошниченка - Інна, яка розповіла про всиновлення другої дитини, зізналася, чи ревнують її біологічні діти до нового брата та сестри. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож Інна Мірошниченко заявляє що ревнощі серед її чотирьох дітей присутні завжди. Втім вона зауважує, що нічого страшного в цьому не вбачає, адже це доволі природний процес. На думку Інни, головне віднаходити баланс і віддавати свою любов кожній дитині.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цікавим є те, що зіркові батьки заснували доволі своєрідну традицію виховання. Отож, вони виділяють конкретні дні для кожної дитини та проводять цей час наодинці з нею. Відтак, кожен з чотирьох дітлахів має час побавитися з мамою та татом.

Всі діти ревнують маму/тата до інших дітей. Немає різниці, це Мія чи Марко до Марселя чи Ангеліни. Ангеліна ревнує до Марселя. Мія до Марка і так далі. Це абсолютно нормально. Ми намагаємося кожній дитині дати індивідуальну увагу та відчуття абсолютної любові. Щоб ці ревнощі залишалися здоровими,
- зазначила Інна Мірошниченко.
Скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Інна Мірошниченко розповіла про проблеми зі здоров'ям названої доньки. Дружина Тімура Мірошниченка зізналася, чи можна було б уникнути таких критичних проблем зі здоров'ям Ангеліни.