Троянди і розчарування: Ярослава Магучіх повернулася в Україну, однак наречений дещо дивно її зустрів (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
966

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Ярослава Магучіх. Фото: instagram.com/rosya_dp

Користувачі Мережі обурені, що хлопець пішов зустрічати власну маму, а не кохану

Відомій українській легкоатлетці зі стрибків у висоту Ярославі Магучіх вдалося вибороти золоту медаль на Олімпійських Іграх 2024, де одного з лучників переплутали з Емінемом. А от напередодні знаменитість встановила світовий рекорд та коли поверталася додому, її доволі дивно зустрів наречений.

Нещодавно у соцмережах завірусилося відео зустрічі в аеропорту Польщі. Молодий чоловік подарував Ярославі букет червоних троянд, проте одразу після цього почав шукати свою маму, яка тренує Магучіх, щоб вручити їй квіти.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Ярослава Магучіх. Фото: скриншот з відео

Користувачі соцмереж не схвалили таку поведінку хлопця. Вони відзначили, що він не виявив належної уваги своїй нареченій і більше турбувався про маму. Це викликало хвилю критики та здивування серед коментаторів. Однак сама Ярослава не подала знаку, що її образила ця ситуація.

Нагадаємо, що на Олімпійських іграх у Парижі Ярослава Магучіх та Ірина Геращенко здобули золоту і бронзову медалі, стрибнувши на 2 метри та 1,95 метра відповідно.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше стало відомо, що фехтувальниця з Єгипту виступала на Олімпіаді на 7 місяці вагітності. Нада Хафез приховувала радісну новину до останнього.