Тіна Кароль висловилася стосовно того, чи виганяла вона колег-жінок з країни (ФОТО)

Новини шоубізнесу
923

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: Тіна Кароль / Facebook

Артистка влаштувала у себе в соцмережах рубрику "запитання - відповідь"

Знаменита українська співачка Тіна Кароль, яка проходить військовий вишкіл з ветеранами Азову, висловилася стосовно пліток про те, що вона нібито виганяла своїх колег з України. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, Тіна у себе в Instagram Stories влаштувала рубрику “запитання-відповідь”. Одне із запитань викликало у неї здивування та своєрідну гумористичну реакцію.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отож, у селебритіс запиталися, чи правда, що вона виганяла інших артисток з України. Тіна з ноткою гумору віднеслася до цього твердження і запропонувала своїм підписникам обрати за допомогою чого саме вона могла гнати своїх конкуренток за кордон.

Отож, співачка дала на вибір два варіанти: мітлу та вантуз. Щоправда, спочатку Кароль помилилася та написала в пості “метал”, але потім виправилися і заявила, що мала на увазі саме “мітлу”.

Скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Тіна Кароль вразила світлиною без фільтрів і макіяжу, а також заговорила про майбутнє заміжжя. Цікаво, що один з фоловерів запропонував співачці вийти за нього заміж прямо у її фотоблозі.