Соліст гурту Schmalgauzen втратив рідну людину на фронті: "Це остання наша фотографія"

Новини шоубізнесу
710

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Владислав Михальчук. Фото: Facebook

Відомий український актор та музикант Владислав Михальчук розповів про гибель брата на передовій

Популярний український артист та соліст гурту Schmalgauzen поділився гіркою новиною. Владислав Михальчук розповів про втрату на війні близької людини.

У себе в соцмережах Владислав Михальчук повідомив, що на фронті загинув його брат Олександр з позивним “Фенікс”. Лідер гурту Schmalgauzen зізнався, що рідна людина була для нього взірцем. Тому важко було усвідомити, що Олександра більше не стало.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як відомо, Олександр “Фелікс” був командиром танкового батальйону 92-ї окремої штурмової бригади імені кошового отамана Івана Сірка. Його дружина теж служить у ЗСУ, як бойова медикиня. Саме так вони й познайомилися — коли Олександр потрапив з важким пораненням у військовий госпіталь.

Це остання наша з тобою фотографія. Ти був і залишишся найсильнішим, найтитанічнішим воїном і найкращим прикладом Великої людини, яка зробила Великі подвиги для країни. Для мене. Ти навчив мене. Я буду нести це з собою. Ми йшли поруч з тобою все життя, ти це знаєш, і я це знаю. Великий Воїне. Великий Брате. Смерть приходить неочікувано. Але я обіцяю тобі, що твій вогонь буде палати вічно. Я обіцяю тобі, що пам'ять не згасне ніколи. Фенікси ніколи не помирають, ти тепер вічний. З попелу повстає новий вогонь. Колись ми з тобою зустрінемось, колись ми знову будемо сміятись. Колись знову буде тепло,
— чуттєво звернувся до загиблого брата Владислав Михальчук.
Владислав Михальчук. Фото: Facebook
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що на фронті відійшла в інший світ військовослужбовиця Шура Рязанцева. Всього за тиждень до трагічної події Шура відсвяткувала своє 40-річчя.