"Чим більше я собі це дозволяю, тим вище в чартах стоять мої пісні": новий трек Наді Дорофєєвої підкорив два плейлісти Spotify Equal

Музика

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: Скриншот Instagram

Композиція "Нітрогліцерин" набирає обертів на ютуб-каналі артистки

Знаменита українська артистка Надя Дорофєєва, яка заявила про свою хворобу, стала амбасадоркою проєкту Equal на Spotify. Наразі відомо, що її композиція “Нітрогліцерин” перебуває на першій позиції світового та українського плейлистів.

Цією приємною новиною Дорофєєва поділилася на своїй офіційній сторінці в Instagram. Надя також розповіла що “Нітрогліцерин” - перший український сингл, якому вдалося досягти також шаленого успіху.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зазначимо, що проєкт, амбасадоркою якого стала Надя, підтримує жіночі голоси як в музичній індустрії в Україні, так і світі. Відомо, що артистка стала частиною як українського, так і глобального Equal.

Я, яка з 14 років писала пісні, але тільки декілька років тому взяла на себе відповідальність робити своє авторське та цим ділитися. Нарешті я дозволила собі обрати себе: експериментувати, робити в своїй творчості все, що я хочу. І чим більше я собі це дозволяю, тим вище в чартах стоять мої пісні, і тим більше підтримки я відчуваю – як співачка, як артистка, як сонграйтерка, як жінка,
- зауважила Надя Дорофєєва.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Надя Дорофєєва показала зблизька своє декольте. Артистка вирішила перевірити, як працюють алгоритми соцмереж.