"Іноді доходить до пиз**цю": акторка Ліза Василенко налякала своєю невиліковною хворобою (ФОТО)

Новини шоубізнесу
1 546

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: instagram.com/elizabethvasilenko

Акторка заявила, що дізналася про хворобу нещодавно

Відома українська акторка та блогерка Ліза Василенко, яка відома глядачеві за роллю тінейджерки Лоли у серіалі “Школа” та яка вочевидь відновила стосунки з репером Моргенштерном, ошелешила фанатів своїм зовнішнім виглядом. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, у своїх соцмережах Василенко розповіла про невиліковну хворобу. Вона зізналася, що дізналася про цей недуг відносно нещодавно.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відтак, як виявилося, Лізі діагностували діабет першого типу. Цікаво, що артистка зазначила, що навіть такий складний діагноз не особливо впливає на її життя. Винятком лише є те, що Лізі потрібно дотримуватися суворої дієти, а також постійно стежити за рівнем цукру у крові.

Я нещодавно дізналася, що діабетик. У мене є діабет першого типу, який не лікується. Насправді це просто про дієту та стеження за рівнем цукру. Іноді доходить до пиз**цу, 
- зізналася зірка на YouTube - каналі Mohunidze.

Отож, артистка також розповсюдила свіже фото, на якому видно, що її шкіра має, м'яко кажучи, не дуже хороший вигляд. На знімку Василенко постала у сльозах. Акторка демонструвала висипання на тілі. Вона зазначила, що це алергічна реакція. Зірка додала, що вона обстежилася. Медики приписали акторці антигістамінні препарати та антидепресант.

Скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як виглядають найвідоміші акторки серіалу “Школа” через 6 років після його успіху. Деякі зірки реалізувалися як співачки.