Олександр Пономарьов розповів, чи вільне його серце зараз

Новини шоубізнесу
1 443

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: instagram.com/oleksandrponomarov

Артист зізнався, що щасливий у стосунках

Знаменитий український артист Олександр Пономарьов, який розсекретив, чи є він батьком сина Марії Яремчук, відкрив завісу особистого життя. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, зірка української сцени заявив, що у його житті з'явилися нові стосунки. Таку резонансну заяву виконавець зробив у день свого 51-річчя. Цікавим є те, що прямих коментарів Олександр не давав.Таку новину переповів ведучий проєкту “ЖВЛ представляє” Тімур Мірошниченко. Вочевидь, він отримав ексклюзивний коментар від співака, який не потрапив на відео.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Проте, говориться, що Олександр цілком щасливий у цих стосунках і він не квапиться розсекречувати свою обраницю. Ба більше, чоловік навіть не хоче говорити як її звати, аби не наврочити. Також невідомо, чи пара узаконювала своє кохання.

Зауважимо, що за плечима Пономарьова вже є два шлюби. Перша дружина Олександра - донька легендарного Миколи Мозгового Олена Мозгова (від неї у артиста народилася донька Женя). Вдруге ж Пономарьов став на весільний рушник разом з жінкою, яку звали Вікторія (від цього шлюбу у селебритіс народився син Олександр).

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Олександр Пономарьов прокоментував камінг-аут своєї падчерки та доньки Олени Мозгової. Артист дав зрозуміти, що ця тема йому некомфортна.