"Ходить і через раз з тобою вітається": Тарас Цимбалюк — про молодих українських акторів, які миттєво "хапають" зіркову хворобу (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: Скриншот з відео

Артист навів приклад, коли зіткнувся з неприйнятною для нього поведінкою

Популярний український актор Тарас Цимбалюк, який прокоментував докори стосовно того, чому він досі не на передовій, розповів про поведінку своїх молодих колег. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, секс-символ українського кіно в інтерв'ю Аліні Шаманській зізнався, що молоді актори часто поводять себе не зовсім гідно. За словами Тараса, вони швидко зазнаються і занадто проявляють свій норов по відношенню до працівників на студії.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зокрема, Тарас навів приклад із проєкту “Танці з зірками”. Саме тоді він став свідком, що артисти воліють “жити у своєму кіно”.

У них по 40 гримерів. Чого ти ви***уєшся? Хочеться в кожного це запитати. Але багато людей адекватних. Коли з ними починаєш розмовляти, вони стають нормальними людьми. Мені дуже важко виправдати, коли людина ви***ується. Коли він після 2 серіалів вже ходить і через раз із тобою вітається. Це просто смішно,
- сказав Тарас.

Зокрема, варто зазначити, що у розмові йшлося про нахабство зірок. Зокрема, про конкретні приклади, коли відома людина може образити гримера, або іншого працівника на майданчику.

Я бачив мільйон разів таке. Якийсь чай принесли, він виливався в обличчя асистенту. Мені так соромно було,
- резюмував Цимбалюк.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Тарас Цимбалюк розповів, чому він досі не одружений. Актор також зізнався, яким може бути його весілля.