62-річний Том Круз зістрибнув з даху стадіону, аби забрати прапор для наступних Олімпійських Ігор 2028 (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
2 627

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Том Круз. Фото: Getty Images

Закриття Олімпіади 2024 обіцяло бути дивовижним, а зірка Голлівуду допоміг організаторам у цьому

До закриття Олімпійських Ігор 2024 організатори готувалися настільки ж відповідально, як і до відкриття. На початку спортивних змагань глядачів вражали співочі перформанси Бейонсе чи Селін Діон, яка вперше за тривалий час вийшла на сцену. А от в останній день особлива увага була прикута до зірки сучасного кінематографа — американського актора Тома Круза.

Ще понад тиждень тому стало відомо, що ключовим елементом закриття Олімпіади 2024 стане ризикований трюк від 62-річного Тома Круза. І, схоже, місія виявилася здійсненною!😏

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, всесвітньовідомий американський актор зістрибнув із даху стадіону Стад де Франс. Це він зробив заради початку передачі офіційного прапора міжнародних спортивних змагань до Лос-Анджелеса — саме там через 4 роки відбудеться наступна Олімпіада.

Том Круз. Фото: Getty Images

Під музичний супровід хіп-хоп співачки H.E.R. Том Круз з допомогою спеціального обладнання спустився з даху стадіону, аби взяти прапор Олімпійських Ігор. Далі актор сів на мотоцикл та проїхав вулицями Парижу, заскочив у літак, а на довершення — зістрибнув з парашутом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що Україна гідно показала себе на Літній Олімпіаді 2024. Ми вже розповідали, скільки золота везуть наші спортсмени додому.