Камалія вперше назвала імʼя тієї, хто зруйнував її 20-річний шлюб з пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром

Новини шоубізнесу
1 218

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Камалія та Мохаммад Захур. Фото: instagram.com/kamaliyaofficial

Співачка відверто пригадала той переломний момент, коли вирішила піти від чоловіка

Тільки через рік після розлучення Камалія наважилася відверто заговорити про своє особисте життя та стосунки з Мохаммадом Захуром, який, як виявилося, сильно образив співачку. То що ж, чи навіть хто насправді підштовхнув зіркову пару різко прийняти рішення про розлучення — дізнавайтеся на Хочу!

Як відомо, Камалія завжди мала доволі складні стосунки зі старшою донькою Захура від його першого шлюбу. Та під час широкомасштабної війни ситуація тільки погіршилася, оскільки мамою Тетяни (донька пакистанського мільярдера — прим. ред.) є громадянкою рф, а українська артистка не приховує своїх емоцій щодо росіян.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Про це знаменитість розповіла в новому інтервʼю. Ба більше, Камалія зізналася, що саме через важкі стосунки з Тетяною вона вирішила піти від чоловіка після 20 років шлюбу.

Вона від мами-росіянки. Їй було неприємно, що я говорила в бік росіян. Вона мені почала мститися. Я Захуру говорила, він мені не вірив. Я спочатку говорила, що не поїду до того будинку, але Захур сподівався, що нас це зблизить. Одна сутичка, друга, третя, четверта. Коли я очікувала, що чоловік скаже: "Поважай мою дружину, матір моїх дітей", а він цього не зробив. У мене і так психологічне навантаження, і ще мене чоловік не підтримав, і я почувалася самотньою і не потрібною.
Мене перемкнуло просто.
Ну і він мені сказав таку фразу, після якої я захотіла розлучитися: "Що ти хочеш? Я швидше з тобою розлучуся, ніж Таню кину",
— зізналася Камалія.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що Камалія та Мохаммад Захур приховують від дочок своє розлучення. Артистка приголомшила таким зізнанням та пояснила рішення не розповідати Арабеллі та Мірабеллі про справжні стосунки з чоловіком.