"Я просто зомлію і все": Юлік розповів про свою можливу мобілізацію на передову (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
521

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: Інстаграм Юліка

Артист переконаний, що кожен має займатися своєю справою

Український виконавець Назарій Гук, який отримав свою популярність під сценічним ім'ям Юлік та який досить довгий період часу співав разом із DZIDZIO, розповів, що боїться бути мобілізованим. Подробиці - в нашому матеріалі.

Наразі відомо, що 34-річний виконавець вже встиг пройти ВЛК. Проте, в інтерв’ю Славі Дьоміну він зізнався, що боїться отримати бойову повістку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Юлік заявляє, що не вважає себе тією людиною, яка вміє тримати зброю. Також виконавець пожалівся на поганий зір.

Є страх. Я не вважаю себе тією людиною, яка вміє воювати, тримати зброю. По-перше, я розумію, що я сліпий, не дай Боже щось з окулярами... У мене поганий зір, десь мінус 5. Не вмію я цього,
- розповів артист.

Співак додав, що на його думку, кожний має займатися тим, що найкраще вміє. Також він додав, що не може бути впевненим у своїй психіці.

Я за те, щоб кожен робив те, що вміє або те, до чого психологічно готовий. Я не можу бути впевнений у своїй психіці, що я туди прийду і робитиму те, що мені накажуть. Різні випадки бувають. Бувало, що хлопці розстрілювали побратимів, бо боялися... Я, напевно, ні, я просто зомлію і все
- резюмував Юлік.

Дивитися з 40:16

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Меловін заговорив про можливу мобілізацію у ЗСУ. Артист зазначив, що буде державі більш корисним з мікрофоном у руці, а не зі зброєю.