Зірка "Перших ластівок" Максим Самчик зізнався, чи готовий мобілізуватися до лав ЗСУ (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
593

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Максим Самчик. Фото: instagram.com/__samchyk__

Максим Самчик відповів на ймовірність мобілізуватися та стати на захист України

Відомий український актор та зірка серіалу "Перші ластівки" Максим Самчик вперше висловився щодо мобілізації. Чи готовий знаменитість взяти зброю до рук заради захисту рідної країни — усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

Як виявилося, хоч Максим Самчик не поспішає добровільно поповнювати лави Збройних сил України, він готується до такого розвитку подій. 26-річний хлопець вважає, що в нинішній час кожен українець повинен розумітися на військовій справі й публічні люди не є виключенням.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зокрема зараз актор активно займається волонтерською діяльністю, оскільки вважає своїм зобовʼязанням допомагати ЗСУ. Проте також він освоює управління FPV-дронами, які вважаються високоточною зброєю, що може уражати броньовану техніку та знищувати особовий склад ворога. Про це Максим Савчик розповів у своєму першому великому інтервʼю для YouTube-каналу Аліни Доротюк.

У жовтні в мене ВЛК. Я буду міняти свій квиток, тобто не квиток, а тимчасове посвідчення військовозобов'язаного. Зараз вчусь літати на FPV. Далі — буде видно. Не знаю, наскільки це варто говорити, але кажуть, що це все до лампочки, що все одно підеш в піхоту. Вже як буде. Конкретно зараз я тут,
— розповів Максим Савчик.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Юлік розповів про свою можливу мобілізацію на передову. Артист не приховує, що боїться бути мобілізованим.