Сергій Притула емоційно пояснив, чому він приховує родину від публічності: "Зроблю комусь цим боляче"

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Сергій Притула з донькою Стефанією. Фото: instagram.com/siriy_ua

Відомий волонтер пояснив, як ставиться до "публічного щастя" під час повномасштабної війни

Сергій Притула наприкінці липня вперше за тривалий час поділився теплим родинним відео, де він в оточенні своїх донечок. Та виявилося, що для волонтера це було непросте рішення — показати публічно, як проводить час в сімейному колі.

В подкасті “Квиток на Марс” для YouTube-каналу Маші Єфросиніної Сергій Притула поміркував про особисте щастя під час війни. Волонтер та екстелеведучий не приховує, що не виставляє на загал, оскільки боїться образити чиїсь почуття.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сергій Притула підкреслив, що особливо це стосується дітей. Оскільки внаслідок російського вторгнення чимало батьків залишилося без дітей, як і дітей, які втратили своїх батьків.

Я не постив фото своїх дітей у соцмережах під час війни. Тому що я дуже переймався, як це може бути сприйнято суспільством. У багатьох дітей загинули батьки, у багатьох батьків загинули діти. А тут я раптом візьму і виставлю своє особисте приватне щастя, а воно в дітях, напоказ. І зроблю, можливо, комусь цим боляче. Бо "Притула може зі своїми дітьми погратися, а я вже зі своєю дитиною не зможу погратися". На цьому я себе так добив, що те, мабуть, буде однією з магістральних тем для розмов з психоаналітиком чи психоаналітикинею,
— зізнався Сергій Притула.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Сергій Притула розсекретив свої заробітки на телебаченні. На піку кар'єри вів одночасно сім програм на трьох телеканалах!