"Мені було так сумно": Альона Альона приголомшила вчинком фана, який задонатив на її концерті фальшиві гроші

Новини шоубізнесу
1 642

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: alyona alyona / Facebook

Артистка також попросила підтримати її збір на потреби для 95-ї десантно-штурмової бригади ЗСУ

Відома українська артистка? одна із представниць України на Євробаченні 2024 Альона Альона, яка ввела в оману підписників через скандал з футболками Free Azovstal Defenders, ошелешила інформацією про те, що під час її концерту хтось із українців передав її вокалістці несправжні гривні. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, під час свого шоу у місті Венло (Нідерланди) артистка через свою беквокалістку отримала донат на ЗСУ. Виконавиця заявила, що не очікувала, що на такий вчинок здатен хтось із її шанувальників. Альона Альона розповіла, що шоу було безкоштовним.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Співачка зізналася, що не чекала на такий вчинок від своїх шанувальників. Зірка додала, що це були сувеніри, а не гроші, а також закликала фоловерів підтримати її збір на потреби для 95-ї десантно-штурмової бригади ЗСУ.

Вхід був безкоштовним для місцевих жителів, зібралось дуже багато людей, серед них і близько 500 українців. У той день хтось під сценою дав у руки моїй бек-вокалістці Вероніці жменю тисяч гривень і попросив передати як донат на допомогу ЗСУ. Ми дуже всі зраділи, бо якраз у мене триває збір, і було дуже приємно за людську небайдужість. Проте, коли я поділилася своєю радістю, один з українців, який там був, написав, що це несправжні гривні. Тоді я дістала цю жменю гривень, розгорнула її, і виявилося, що це дійсно сувеніри. Я зазвичай довіряю людям і мені було так сумно, що деякі українці за кордоном дозволяють собі такі жарти у той час, коли зовсім не смішно хлопцям і дівчатам на передовій. Дуже всіх вас прошу задонатити на мій збір. Ті 7 тис. я покладу з власної кишені. Це взагалі не проблема. Але я вірю в доброту і щирість наших людей. Будь ласка, не підведіть,
- підсумувала артистка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Альона Альона розсекретила свою вагу до кілограма. Співачка розповіла, що свого часу схудла на 22 кг.