"У багажнику машини": відомий продюсер розсекретив деталі ганебної втечі Олега Винника за кордон

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Олег Винник. Фото facebook.comgroupsvovchytsya

Колишні колеги співака вирішили розповісти усю правду про те, як і чому насправді Олег Винник виїхав у Німеччину

Поки “вовчиці” чекають феєричного повернення Олега Винника в український музичний простір, його колеги вирішили спростувати усі побрехеньки співака. Адже, як виявилося, увесь цей час співак відверто брехав про власну загадкову хворобу та навіть про величезну допомогу ЗСУ. Але й на цьому виявилося не все!

У своєму єдиному інтервʼю з початку повномасштабної для YouTube-каналу “КРП (крупним планом)” Винник розповідав, що виїхав з України 26 лютого, на другий день після російського вторгнення. Та тоді ж виконавець запевняв, що зробив це через хворобу, яка “ледь не прикувала до візка”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Однак продюсер Вадим Лисиця у Facebook розповів, як насправді все відбувалося. За словами музичного експерта, Винник “як боягуз” перетинав кордон. І при чому робив це у багажнику автівки, за кермом якої була дружина експродюсера Олег — Олександра Горбенка.

Він обрав бухло та кокс. Зрадив продюсера та всю команду. У багажнику машини, за кермом якої була дружина Саші (продюсера Винника — прим. ред.), 25 лютого 2022 року як боягуз перетнув кордон,
— заявив Вадим Лисиця.
Вадим Лисиця. Фото: скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, після усіх звинувачень у свій бік Олег Винник звернувся до своїх прихильниць. Але він так і не прокоментував слова продюсерів та лише заявив, що “починає все з чистого аркушу”.