"Це захисна реакція – обіржати?" Маша Єфросиніна красномовно відповіла Сергію Притулі на його невдалий жарт (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: Скриншот з відео

Телеведуча була досить емоційною, коли відверто розмовляла з колегою про те, наскільки їй складно жити в реаліях сьогодення

Знаменита українська телеведуча та блогерка Маша Єфросиніна, яка поскаржилася на життя, показавши нову зачіску, презентувала черговий випуск ютуб-шоу “Квиток на Марс”. Її зірковим гостем став шоумен, телеведучий та волонтер Сергій Притула.

Отож, під час розмови про реалії сьогодення в Україні Маша проявила відвертість та була досить емоційною. Вона розповіла Сергієві, що іноді їй дуже важко перебувати у Києві, а відтак вона воліє за потреби відновлювати сили в Карпатах.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зокрема, Єфросиніна зізналася, що її тривожить, коли її чоловік-військовий не виходить на зв’язок. Отож, Маша їде в Карпати, аби повністю перезапустити себе.

Ти маєш право поїхати в Карпати, і я маю право. Мало того, я їжджу, тому що я не виводжу, Серьожо, у Києві іноді. Я їду в Карпати, лягаю моською своєю ненафарбованою у траву, вдихаю, реву, сплю 28 годин, потім знову реву, потім знову сплю...
- заявила ведуча.
Де ти в Rixos траву знайшла?
– перебив Єфросиніну Притула, згадавши назву відомого п'ятизіркового курортного комплексу.

Маші не сподобалася така гумористична ремарка від Сергія і вона зазначила, що не їздить у цей готель. Окрім того, Єфросиніна висловила своє невдоволення поведінкою Притули, дорікнувши йому тим, що він намагається її обіржати.

От коли твоя подруга тобі каже відверті речі, це захисна реакція – обіржати?
- відреагувала вона на його сміх.
Ні, ну я просто намагаюся тебе таким чином погладити,
- пояснив Сергій.
Ні! Хотів би погладити – погладив би, а не ржав, – різко заявила Єфросиніна. – Такі моменти... Добре, що я ходжу до психоаналітика.
- резюмувала Єфросиніна.

Дивитися з 59:29

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Сергій Притула емоційно пояснив, чому приховує родину від публічності. Телеведучий та волонтер пояснив своє відношення до “публічного щастя” під час повномасштабної війни.