Вікторія Апанасенко вперше стала мамою! Хто народився у "Міс Україна Всесвіт" та відомого підприємця (ФОТО)

Новини шоубізнесу
597

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Олександр Борняков та Вікторія Апанасенко. Фото: facebook.com/bornyakov

Пара поділилася першим фото з новонародженою донечкою та розсекретила її імʼя

30-річна модель Вікторія Апанасенко стала мамою вперше! Чоловік "Міс України Всесвіт 2022”, заступник міністра цифрової трансформації України з розвитку ІТ-галузі Олександр Борняков поділився першим кадром з малюком та розсекретив стать первістка. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

Тільки днями красуня поділилася новиною про свою вагітність, як вже через декілька днів стало відомо — Вікторія Апанасенко народила первістка. Радісною новиною поділився її чоловік, підприємець Олександр Борняков.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У себе в Facebook чоловік Вікторії Апанасенко поділився першим фото з лікарняної палати. На знімку Олександр позує з новонародженою донечкою, обличчя якої пара поки вирішила приховати від публіки.

Коли саме народилася донька Вікторії Апанасенко та Олександра Борнякова достеменно невідомо. Проте пара розсекретила ім’я новонародженої — це жіноче ім'я давньоримського походження Емілія.

Емілія, доню: ми з твоєю мамою на тебе дуже чекали. З моменту появи ти робиш нас обох щасливими. І будеш робити це весь цей час, що нам залишився. Дуже хочу, щоб ти прочитала коли подорослішаєш цей допис і подивилася на нас .., бо так виглядають щасливі люди,
— чуттєво звернувся до новонародженої донечки Олександр Борняков.
Олександр Борняков та Вікторія Апанасенко стали батьками. Фото: facebook.com/bornyakov
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що 26 березня 2023 року стало відомо про весілля Вікторії Апанасенко та Олександра Борнякова. І хоча “Міс Україна Всесвіт” поділилася кадрами зі свята, обличчя коханого вона тривалий час приховувала.