Зірка "Перших ластівок" Максим Самчик зізнався, чи вільне його серце після розлучення (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
5 149

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Максим Самчик та Ангеліна Трандафілова. Фото: instagram.com/anhelina_samchyk_trandafilova

26-річний актор вперше прокоментував розрив з відомою акторкою, з якою був разом понад 6 років

Відомий український актор Максим Самчик, який відмовився грати військових після слів бійців полку “Азов”, вперше розповів про своє розлучення. Чому зірка серіалу “Перші ластівки” розійшовся з першою дружиною та чи перебуває він зараз у романтичних стосунках — дізнавайтеся на Хочу!

Відомо, що Максим Самчик та акторка Ангеліна Трандафілова були в стосунках понад 6 років. У 2020 році пара зіграла весілля, проте після початку повномасштабної війни стало відомо, що акторське подружжя отримало статус “ексів”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

В інтервʼю Аліні Доротюк зірка “Перших ластівок” вперше заговорив про розлучення. Максим Самчик не став вдаватися у подробиці, проте зазначив, що причиною розставання були непорозуміння. Окрім того актор натякнув, що в одного партнерів згасли почуття.

Не зійшлися характерами. Ми не спілкуємось. Це мої перші серйозні стосунки були, перша кохання. Сказати, що шкода, що так все було, та вже як є. Я вірю у кохання. Стосунки – це робота, звісно, але основою має бути кохання. Кохання все пробачає і все терпить,
— каже Максим Самчик.

Втім через декілька років після розлучення Максим Самчик готовий до нових стосунків. Актор зізнався, що зараз його серце вільне, проте він хотів би знову відчути закоханість чи навіть сильніші почуття.

Нині я не в стосунках. Чи хотів би я закохатися? Я б хотів,
- додав актор.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше зірка "Перших ластівок" зізнався, чи готовий мобілізуватися до лав ЗСУ. Максим Самчик розповів, як саме готується до мобілізації.