"Момент, який вплинув на рішення про завершення карʼєри": Притула зізнався, через що ображений на Новий канал

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Сергій Притула. Фото: facebook.com/serhiyprytula

Сергій Притула пригадав, як йому пропонували повернутися на телебачення після початку повномасштабної війни

Відомий український волонтер Сергій Притула з початком повномасштабної війни покінчив з карʼєрою на телебаченні, де заробляв чималі гроші, та суцільно присвятив себе роботі у власному благодійному фонді. Проте виявилося, що у шоумена залишилися образи на команду Нового каналу, з якою працював 14 років поспіль. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

У розмові з Машею Єфросиніною під час запису подкасту “Квиток на Марс” Сергій Притула несподівано зізнався, що ображений на Новий канал. Як зазначив ексведучий, він присвятив розважальному телеканалу левову частину свого життя та навіть відмовлявся від більш прибуткових проєктів. А все тому, що найголовнішим вважав команду, з якою він працював довгі роки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Втім коли почалася повномасштабна війна, за словами Притули, про нього швидко забули. Тривалий час ніхто не цікавився тим, як складається життя волонтера. Тому Сергій досі має образу на ексколег, з якими раніше мав близькі робочі стосунки.

Коли ти 14 років є обличчям каналу, коли в тебе є табличка “Серце каналу”, коли тебе переманюють неодноразово на інші канали на ах*р*ть які більші зарплати, а ти ніколи не йшов, бо це твої люди, твоя сім'я. І коли після початку повномасштабки абсолютно ніхто не поцікався — “як ти?”. Це питання є наріжним каменем. Керівництву каналу, всім було поср*ти,
— зазначив Притула.

Ба більше, шоумен зізнався, що ця ситуація була однією з причин, чому він не захотів повертатися на телебачення. Хоча варто зазначити, що такі плани до початку повномасштабної він ще мав.

У кінці 2021 року ми домовилися про роботу у 2022. Але росія все зіпсувала. Це, до речі, був один з моментів, який вплинув на рішення про завершення карʼєри. Але потім всі удали, що нічого не трапилося і мені почали засилати вісточки “У нас тут новий сезон, може ти подумаєш?”. Я відбивав ці пропозиції до 2023 року,
— додав Сергій Притула.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Сергій Притула приголомшив інформацією про замахи на його життя. Цікаво, що він отримував конкретні сигнали стосовно того, що його життю загрожує небезпека.