"Я швидко взяла себе в руки": дружина Віктора Павліка розповіла, коли саме зрозуміла, що у їхнього сина затримка мовлення

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: Instagram Катерини Репяхової

Катерина Репяхова розповіла, що до року не було зрозуміло, що у Михайлика є проблеми

Відома українська блогерка та за сумісництвом дружина знаменитого артиста Віктора Павліка Катерина Репяхова, яка розповіла, чим дратує її обранець, зазначила про те, коли саме усвідомила, що у їхнього з Павліком сина Михайла є затримка мовлення.

Цікаво, що блогерка зазначає, що до року ознак цього у малюка взагалі не проявлялося. Про це 30-річна Катерина зазначила у себе в Instagram-Stories.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Репяхова додає, що займалася розвитком свого сина з доволі раннього періоду, а саме з шести місяців. В той час вона почала показувати хлопчикові навчальні картки Домана.

Скриншот

Катерина стверджує, що повне усвідомлення того, що у Михайлика є проблеми з мовленням прийшло до неї, коли йому був 1 рік і 10 місяців. Проте, вона взяла себе в руки і почала звертатися до лікарів.

Я запитала у своїх подружок (у яких дітки такого ж віку), чи виконують їх діти інструкції, вони відповіли: звичайно, давно. І тоді до мене прийшов страх, розпач, сльози. Але я швидко взяла себе в руки! І за тиждень ми вже були у першого невролога,
- додала Катерина.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як дружина Віктора Павліка показала, як змінилася її зовнішність після пластики на обличчі. Блогерка порівняла зовнішній вигляд “до” та “після”.