14-річна донька Віри Брежнєвої показала ніжні обійми з бойфрендом (ФОТО)

Новини шоубізнесу
3 280

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: instagram.com/sswlvix

Сара Кіперман привітала обранця з днем народження

Молодша донька відомої української артистки Віри Брежнєвої - Сара Кіперман, яка розповіла де мешкає та яку спеціальність мрія опанувати, показалася в компанії з бойфрендом та звернулася до нього. Подробиці - в нашому матеріалі.

14-річна Сара не приховує, що вона перебуває у стосунках з хлопцем на ім'я Ендрю Андерсон. 18 серпня юнак святкував свій день народження.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відтак, з нагоди свята донька Брежнєвої публічно звернулася до обранця. Вона привітала його з днем народження. Зазначимо, що дівчина була не дуже благослівною, проте вона показала їхнє фото, на якому видно як вона позує в обіймах Ендрю. З кадру бачимо, що Сара вдягла чорну мережеву сукню.

Скриншот

До речі, наразі невідомо як довго 14-річна Сара перебуває у стосунках. Проте, у день свого 13-річчя дівчина вже зустрічалася з Андерсеном. Саме тоді вона дякувала коханому, що рік провела з ним.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як 23-річна донька Віри Брежнєвої розповіла, як заробляє у США. Соня Кіперман вже знайшла свій спосіб заробітку за кордоном.