Відома акторка вперше стала мамою, хоча тільки місяці тому розлучилася з зіркою "Перших ластівок" (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
4 253

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Світлана Гордієнко. Фото: instagram.com/gordisvitlana

Світлана Гордієнко показала новонародженого сина

Відома українська акторка Світлана Гордієнко, яка тільки нещодавно повідомила про розставання з чоловіком, поділилися радісними новинами. Виявилося, зірка серіалу “Обіцянка богу” вперше стала мамою! Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

У себе в соцмережах Світлана Гордієнко поділилася декількома публікаціями, в яких розповіла про поповнення. Спочатку акторка опублікувала своє дитяче відео, яке підписала: “Мам❤️ я тепер теж мама. тепер я все розумію”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А згодом зірка показала кадри з вагітним животиком та з сином на руках. Світлана Гордієнко не розсекретила, коли саме народила первістка, проте зазначила, що напочатку вагітності тривалий час не могла усвідомити, що стане мамою.

Варто зазначити, що близько місяця тому Світлана Гордієнко повідомила про розставання з актором Максом Девізоровим. Тоді знаменитість зазначила, що вони вже давно не є парою, проте не стала уточнювати деталей. Хто є батьком малюка Світлана теж не розсекретила.

Пам'ятаю, я не могла усвідомити до 14 тижня, що це дійсно відбувається. За зніманнями взагалі не було часу навіть подумати й прийняти свій новий стан. Не фільмувала нічого, бо здавалося, що це жарт. Може, це просто така затримка, але на 15-му тижні відчула перший поштовх і від того дня у мене з'явилася найцікавіша розвага — спілкуватися з Іосіфом через животик. Могла провести години за цією справою. Це був наш маленький всесвіт. Тепер цей Всесвіт тішить маму назовні,
— написала Світлана Гордієнко.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно ми повідомляли, що Вікторія Апанасенко вперше стала мамою! Ми писали, хто народився у "Міс Україна Всесвіт" та відомого підприємця.