Ілона Гвоздьова влаштувала провокативну фотосесію, яка дуже збентежила її фанатів: "Фотографа треба міняти" (ФОТО)

Новини шоубізнесу
5 762

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: instagram.com/ilonagvozdeva

Ілона Гвоздьова закликала фоловерів не боятися бути самою собою

Відома українська хореографиня Ілона Гвоздьова, яка похизувалася новим розміром грудей у гарячій фотосесії, продовжує дивувати своїх фоловерів відвертістю. Подробиці - в нашому матеріалі.

З гарячих кадрів бачимо, що Ілона позувала у максимально сексуальному вигляді. На ній був одягнений еротичний купальник чорного кольору.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На кожній світлині Ілона приміряє різні пози та відверто вигинається, позуючи на камеру. До знімків Гвоздьова додала текст символічного змісту. Вона заявила, що кожному варто не боятися бути самим собою та мати власну думку на життя.

Стати дорослішою жінкою,зовсім не означає здати свої жіночі позиції, це означає не пливти за течією, а йти за власними бажаннями та обирати найкраще для себе. Не бійтеся бути собою, мати власну думку і бачення себе та свого життя! Завжди будуть люди які підтримають і ті хто засуджує! Усі звикли обирати біле чи чорне,а може варто спробувати сіру зону,зону невідомості, невеликого дискомфорту, але наповнену пригод і нових відкриттів себе.
- зауважила Ілона.
Скриншот
Скриншот
Скриншот

Фоловери Ілони дещо збентежилися її фотосесією. Отож, користувачі пишуть:

  • Класна. Просто жити потрібно зараз і не слухайте нікого, час іде і його неможливо зупинити.

  • Ви гарна. Фотографа треба міняти.

  • А от ті “неначесніки” нехай ідуть за кораблем.

Скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Ілона Гвоздьова засмутила новиною про смерть близької людини. Танціниця вразила романтичним знімком з покійним.