Санкції, громадянство і суди: Оля Фреймут зізналася, чи справді її чоловік є громадянином росії

Новини шоубізнесу
778

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Ольга Фреймут та Володимир Локотко. Фото: instagram.com/freimutolia

Оля Фреймут відповіла на звинувачення, ніби її чоловік є громадянином росії

Знаменита українська телеведуча Оля Фреймут, яка “пройшлася” по Поляковій та Єфросиніній, відверто розповіла про російське громадянство свого чоловіка. Зірка телебачення зізналася, чи отримав колишній генеральний директор Нового каналу Володимир Локотко український паспорт — дізнавайтеся нижче!

Днями Оля Фреймут висвітлила проблему із забудовником, який заморозив будівництво будинку, де вона придбала квартиру. Проти нього журналістка виграла суд, проте досі не отримала свої гроші.

Втім чоловік вирішив обрати тактику “нападу”. Адже київський забудовник Андрій Вавриш заявив, ніби не віддав гроші, оскільки договір було укладено з чоловіком Олі Фреймут, який нібито є громадянином росії.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У коментарі виданню ТаблоID телеведуча вирішила прояснити ситуацію. Оля Фреймут підтвердила, що її чоловік Володимир Локотко дійсно мав російське громадянство, проте зараз він є громадянином Казахстану, де й народився.

Мій чоловік дійсно був громадянином росії, ну так склалося, що він народився у Казахстані, він там (на росії — прим. ред.) вчився, а потім поїхав до України, і від 2006 року він живе, працює і є резидентом України. Більше того, у нього є персональні санкції від росії 2018 року як на топменеджера української медіаіндустрії,
— розповіла Ольга Фреймут.
Ольга Фреймут та Володимир Локотко. Фото: instagram.com/freimutolia
Ми знаємо, що під час війни Україна забирає житло у росіян, але мій Володя — він резидент України. А за законом Україна не запроваджує санкції проти резидентів України. Зараз Володя є громадянином Казахстану. Нам же треба якось в Україні жити. Звичайно, Володя отримав казахський паспорт. Він подався на українське громадянство ще до початку війни, але почалася війна. І поки ми чекаємо на рішення,
— додала Фреймут.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Ольга Фреймут здивувала роликом з молодшою донькою, яка схожа на неї, як дві краплі води. На відео маленька Євдокія продемонструвала свої знання з англійської.