Втратять титул народних: Ані Лорак, Таїсії Повалій та інших знаменитостей, які зрадили Україну, можуть позбавити престижних звань

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: instagram.com/anilorak

Українські депутати вже встигли проголосувати за відповідний законопроєкт

Не новою темою для українського користувача мережі є зрадники які виїхали з України та підтримують російський режим. Зокрема, перш за все це стосується акторів та співаків. Окремої уваги заслуговує Таїсія Повалій, яка агресію рф назвала порятунком.

Отож, Верховна Рада України 20 серпня проголосувала за надзвичайно потрібний законопроєкт, завдяки якому таких зрадників як Таїсія Повалій та Ані Лорак, а ще багато інших зможуть позбавити державних нагород. Зокрема, можуть забрати звання народних артисток України.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Про це повідомив народний депутат Ярослав Железняк у себе в Telegram. Зокрема, він розповсюдив кадр, з якого видно, що за цей законопроєкт проголосував 341 депутат. Отож, рішення було ухвалено. Варто також додати, що окрім позбавлення титулів закон передбачає заборону на творчу діяльність в Україні.

Рада прийняла за основу #11410 позбавлення державних нагород зрадників України. За у першому читанні - 341. Для цього передбачається нове додаткове покарання в КК – позбавлення держнагород, і визначаються злочини, за які це може мати місце. Вводиться також санкція у вигляді позбавлення держнагод за рішенням РНБО,
- резюмував депутат.
Скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Віктор Бронюк припустив, як би відреагували українці, якби зрадниці Таїсія Повалій та Ані Лорак повернулися на батьківщину. Артист також відповів, що рухає знаменитостями, які зраджують рідну країну.