Похорони будуть непублічними: з'явилися нові деталі церемонії прощання з Аленом Делоном, яка відбудеться 24 серпня

Новини шоубізнесу
998

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: Getty images

Актор відійшов в інший світ на 89-у році життя

Після смерті знаменитого французького актора Алена Делона багато користувачів дізналися про його дітей, які були народжені від трьох різних жінок. Наразі уже стало відомо, коли саме та де поховають легендарного артиста. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, за повідомленням телеканала BFM TV поховання відбудеться 24 серпня о 17:00. Варто відмітити, що Ален свого часу просив аби його похорони були непублічними. Він хотів, щоб попрощатися з ним прийшли лише найрідніші люди.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отож, відомо, що Делона поховають у комуні Душі, Франція. Саме там знаменитість прожив більшу частину свого життя.

Відтак близькі актора виконають його останню волю і на церемонії прощання з ним буде лише двоє синів, донька та ще 40 чоловік з рідні. Зокрема, серед запрошених родичів на прощанні не буде колишньої дружини актора Хіромі Роллін.

Річ у тім, що вона поконфліктувала з нащадками Делона. саме тому вони вирішили не запрошувати обраницю свого тата. Планується, що після похорону відбудеться церемонія прощання для представників кіноіндустрії.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як родина Алена Делона визначилася з долею його улюбленця. Актор не хотів розлучатися зі своїм псом навіть після своєї смерті.