Блейк Лайвлі жорстко образила журналістку: чому жарт зірки про вагітність став скандалом тільки через 8 років (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Блейк Лайвлі. Фото: instagram.com/blakelively

Блейк Лайвлі опинилася в центрі скандалу після публікації відео 8-річної давності

Акторка Блейк Лайвлі, яка повторила образ Брітні Спірс, знову привернула увагу до свого почуття гумору, але цього разу не з позитивного боку. Як зірка образила популярну американську журналістку жартами про вагітність — дізнавайтеся на Хочу!

Після того, як журналістка К'єрсті Флаа опублікувала фрагмент інтерв'ю 2016 року, де Лайвлі жартує про вагітність, у мережі розгорівся скандал. Це інтерв'ю відбулося ще під час промотуру фільму "Світське життя".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тоді К'єрсті Флаа привітала акторку з її "маленьким животиком", дізнавшись про вагітність акторки. На що Лайвлі відповіла: "А я вітаю вас з вашим животиком". І тільки через вісім років після цього інциденту Флаа розповіла, що тоді відчула себе незручно, адже сама не могла завагітніти.

Це правда, що коментар ранив мене, тому що я сама ніколи не могла мати дітей, але, звісно, Блейк цього не знала, тому я не можу звинувачувати її за біль, який я відчувала,
— зізналася журналістка.

Після публікації відео, Лайвлі піддалась шквалу критики, адже багатьом користувачам Мережі жарт акторки здався недоречним. Флаа виправдала публікацію, та записала нове відео. В ньому журналістка зазначила, що хотіла показати, як часто такі ситуації трапляються з її колегами.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Блейк Лайвлі у мінісукні сходила на прем’єру фільму свого чоловіка. Попри те, що зіркою вечора був Раян Рейнольдс, всі погляди були прикуті до його дружини.