"Чому вона так багато говорить?": Маша Єфросиніна розповіла, як публіка реагує на її новий подкаст "Квиток на Марс" (ЕКСКЛЮЗИВ)

Новини шоубізнесу
729

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Єфросиніна розповіла про виклики нового подкасту. Фото: пресслужба Нового каналу

Як ведуча бореться зі стереотипами про свою роль на екрані

Маша Єфросиніна, яка нещодавно красномовно відповіла Сергію Притулі на його невдалий жарт, ексклюзивно для Хочу! поділилася головною причиною створення подкасту, де вона спілкується з відомими чоловіками. Дізнайтесь, навіщо ведуча його створила та з якими викликами зустрілась.

На екранах вона вже 25 років. Які лишень проєкти не вела чи не брала участь… Навіть у кіно знімалась! Але попри досвід та величезний багаж за плечима вона дуже хвилюється перед кожною зйомкою чи виходом на публіку. Йдеться про українську ведучу та громадську діячку Машу Єфросиніну. За лаштунками інтелектуально-розважального шоу "єПитання", яке стартує 26 серпня на Новому каналі, знаменитість розповіла, що так було не завжди.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Хоч скільки б я працювала в медійному просторі, не було жодного проєкту, перед зйомками якого я б не хвилювалася. Ну, можливо, лише "Підйом". От на нього заходила впевнено. Напевно, тому, що ми стартували не так, як починають тепер. На відміну від безлічі проб, прогонів та затверджень, які роблять зараз, ми вже за два дні після трактів були в прямому ефірі. Я взагалі не мала часу хвилюватися. У тому шоу я дізналася, що таке популярність, що вона за собою несе, що таке реакція людей і те, що вона буває абсолютно різною. Тому з’явилося хвилювання. А перед запуском чогось нового з роками воно лише зростає,
— розповідає ведуча про свій шлях.

Кілька місяців тому Маша Єфросиніна запустила на своєму YouTube-каналі ще один проєкт — подкаст "Квиток на Марс". Там вона спілкується виключно з чоловіками на актуальні, гострі для суспільства теми. Єфросиніна розповіла, чому зважилась на створення нового шоу:

Я опублікувала перший випуск за два дні після того, як в Україні почався тотальний блекаут. Але розуміння того, що "Квиток на Марс". із моїм чоловіком Тимуром люди дивляться на майже розряджених телефонах, бо їм цікаво, мене дуже сильно драйвив і мотивував. Мені дуже подобається цей проєкт! По-перше, це мікс легкості та гумору, які сьогодні дуже потрібні, з важливими меседжами. По-друге, це відверта розмова чоловіка та жінки, а за цим завжди цікаво спостерігати. По-третє, це історії, які любить глядач.
Маша Єфросиніна ділиться про новий формат подкасту "Квиток на Марс". Фото: пресслужба Нового каналу

Марія розповіла, що формат дійсно новий для глядачів її каналу, і досі аудиторія сприймає Машу як інтервʼюерку. Пишуть коментарі на кшталт: "Класне інтервʼю!". Це одночасно і лестить зірці, адже означає, що її добре сприймають в цій ролі, і вимагає багато роботи її та команди, щоб це сприйняття розширювати.

Найрозповсюдженіший коментар: "Чому Маша так багато говорить?". Люди все одно сприймають мене, як інтерв’юерку. Зізнаюся, вся моя редакторська група завжди казала: "Нам потрібен проєкт, де ти будеш висловлюватись. Адже в «Екзамені» видно, що тобі є що сказати, але цього не дозволяє формат". Усі хотіли зробити мене рівноправною спікеркою, адже мені необхідний був майданчик, аби висловлюватися. За мною спостерігає величезна кількість жінок. І я точно знаю, що їм сказати! Сприйняття мене, як інтерв’юерки все ще домінує у "Квитку на Марс". Та ми над цим працюємо (усміхається),
— розповідає Маша.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що нещодавно Маша Єфросиніна зізналася, яким було її життя в Польщі на початку повномасштабної війни в Україні. Зірка виїжджала разом з дітьми та мамою.