"Це відео – повна шляпа, як і рішення втекти з країни": Анатолій Анатоліч вразив емоційною реакцією на вчинок Волошина

Новини шоубізнесу
989

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: instagram.com/anatoliyanatolich

Шоумен категорично не підтримує рішення блогера, хоч і не хейтить його

Відомий український шоумен та журналіст Анатолій Анатоліч досить емоційно відреагував на втечу блогера та бізнесмена Олександра Волошина, який втрапив у скандал та поставив себе в один ряд із Зеленським. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, Анатоліч висловився щодо ролика, в якому Волошин виправдав своє рішення покинути Україну. Журналіст зазначив, що це відео є доволі маніпулятивного характеру і воно вирване із контексту.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зокрема, Анатоліч зазначає, що добре знає Олександра і не збирається його хейтити. Проте, він переконаний, що його звернення було помилковим, як і рішення покинути країну. Особливо Анатоліч звернув увагу на те, що Волошин заявив, що його викинула з країни система. Шоумен також додав, що наразі все можна виправдати корупцією і навіть втечу з країни під час війни. 

Знаю Волошина, ніколи його не хейтив і зараз не збираюся. Але вважаю, що це відео – повна шляпа, як і рішення втекти з країни, а також слова, що система його викинула з країни. Саш, без образ, але на**р ти вс**в*я кому. За його словами, нібито зібралися Малюк, Сирський, Зеленський, дзвонять Джо Байдену і запитують: "Що робити з Волошиним?". Насправді це просто виправдання того, чому він виїхав з України, і воно працює на руку ІПСО,
- заявив у себе в соцмережах Анатолій.
Скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Олександр Волошин порівняв українську демократію з російською диктатурою. Блогер відзначився досить маніпулятивною заявою.