Андрій Хливнюк тепло привітав українців з Днем незалежності з фронту (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
825

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: Скриншот Instagram

Артист поширив відеозвернення у фотоблозі

Популярний український артист, соліст гурту “Бумбокс”, а нині ще і військовослужбовець Андрій Хливнюк, який звернувся до чоловіків призовного віку, що покинули Україну, теж не відстав від своїх колег і привітав громадян з Днем незалежності України. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, виконавець записав відеозвернення прямо з передової (з Херсонського напрямку). Ролик Хливнюк опублікував у себе в Instagram.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зазначимо, що Андрій побажав здоров'я українським військовим, які продовжують захищати Батьківщину на передовій. Окрім того, він шанував загиблих воїнів, які навіки полягли в цій війні.

Привіт усім з Херсонщини. Користуючись нагодою, я маю честь привітати усіх, хто мене знає і наших добрих людей з чудовим святом – Днем Незалежності України. Честь і слава нашим воїнам, хлопцям і дівчатам, які боронять нашу країну від агресора. Вічна пам'ять усім загиблим. Слава Україні! Героям слава!
- зазначив фронтмен гурту “Бумбокс”.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Андрій Хливнюк пригадав свій крайній виступ у Маріуполі. Андрій резюмував, що останній виступ у цьому місті запам'ятався йому на все життя.