Історичне возз'єднання: Вадим Олійник та Володимир Дантес взяли участь у популярному youtube-шоу, яке могло і не вийти

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: Скриншот з відео

Так сталося, що оператор записав лише частину випуску з артистами

15 років тому неймовірну популярність по всій Україні здобув дует Діо.Фільми, до якого входив Вадим Олійник, який висловився про конфлікт зі своїм колегою по колективу Володимиром Дантесом. Отож, співаки з'явилися разом на одному з популярних інтелектуальних та гумористичних ютуб-проєктів.

Відтак, Telegram канал “Що ти знаєш про Бобула” повідомив про те, що Олійник та Дантес разом прийшли на шоу Вікторина до Ветеранів космічних військ. Цікавим є те, що цей випуск міг би і не вийти, адже під час зйомки так сталося, що оператор записав лише частину того, що мало би бути записано.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Проте, самі Ветерани космічних військ висловилися, що зробили все можливе, аби випуск був цікавим і цільним. Варто зауважити, що під час розмови в рамках шоу не обійшлося без жартів та згадок про участь у хлопців у “Фабриці зірок”.

Який реюніон! Дантес та Олійник прийшли разом на шоу “Вікторина” до Ветеранів космічних військ. Оф корс, було багато жартів про Фабрику зірок. Під час зйомок сталася біда, і оператор записав лише 28 хвилин гри. Але ніщо не зупинить реюніон, час якого настав
- повідомляє джерело.
Неможливо відобразити вміст. Переглянути в Telegram
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як артист Вадим Олійник зізнався, чи готовий поповнити лави ЗСУ. Співак також висловився про своє ставлення до мобілізації.