Маша Єфросиніна поділилася кадрами рідкісної зустрічі з чоловіком, якого не бачить через війну (ФОТО)

Новини шоубізнесу
2 523

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Маша Єфросиніна та Тимур Хромаєв. Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Ведуча та Тимур Хромаєв зустрілися у важливий для їх сімʼї день

Українська ведуча та бізнесвумен Маша Єфросиніна з гумором реагує на чутки про розлучення з чоловіком та на злобу хейтерам продовжує ділитися хоч і рідкісними, зате щасливими кадрами зустрічі з коханим. Так трапилося і днями, коли молодший син Маші Єфросиіної та Тимура Хромаєва святкував день народження.

У себе в соцмережах ведуча показала, як організувала свято для 10-річного Олександра. Її син захотів день народження в стилі військового вишколу, тому більшість часу вони проводили на свіжому повітрі та зі зброєю в руках.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Втім особливим у цей день стало і те, що до них приєднався Тимур Хромаєв, який служить у ЗСУ. Чоловік рідко бачить дружину та дітей, але заради ювілею сина отримав вихідний та ненадовго повернувся додому.

Трапилося те, від чого в мене зазвичай зникає втома та погані думки. І взагалі, налагоджується все в житті. Нарешті приїхав наш тато,
— розповіла Маша Єфросиніна.
Маша Єфросиніна та Тимур Хромаєв. Фото: instagram.com/mashaefrosinina
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Маша Єфросиніна зізналася, яким було її життя в Польщі на початку повномасштабної війни в Україні. Зірка пригадала, як жила в чужій країні з дітьми та своєю мамою.