Олег Винник вперше прокоментував чутки про його втечу з України у багажнику авто

Новини шоубізнесу
661

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Олег Винник. Фото facebook.comgroupsvovchytsya

Артист нарешті вирішив вийти з тіні та розповісти про власне майже 3-річне мовчання

Поки Олег Винник намагається відновити власну репутацію в Україні, його колеги почали “вставляти палки в колеса”, розповідаючи про побрехеньки співака. Зокрема не так давно відомий продюсер заявив, ніби улюблениць вовчиць тікав з України у багажнику автівки. То що про це каже сам Олег Винник — дізнавайтеся на Хочу!

Судячи з усього, заради промо для випущеної першої за три роки пісні, артист вирішив привертати увагу до власної персони усілякими способами. Тому вже 27 серпня на каналі “1+1 Україна” вийде ексклюзив — в новому випуску "Говорить вся країна" зʼявиться Олег Винник.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як повідомляє ТСН, у токшоу співак висвітлить “свою правду”. Тому артист збирається заперечувати чутки про те, ніби на початку повномасштабної війни він тікав з України у багажнику автомобіля. Окрім того Винник зізнався, на які кошти живе увесь цей час без концертів.

Я нікуди не тікав, щоб кудись повертатись, це не в моєму стилі. І я, зрештою, роблю свою справу. Я дякую своїм шанувальникам, що ходили на концерти і платили кошти. І слава тобі Господи, що я їх не потратив. Я не заробляв на війні, а все віддавав, віддаю і буду віддавати далі. Якби Господь не давав мені пісні, то ми б не спілкувалися з вами сьогодні. Вони є, вони пишуться,
— заявив Олег Винник.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше експродюсер Олега Винника заявив, що артист не мав жодної хвороби, через яку нібито виїхав до Німеччини. Ба більше, за його словами, насправді співак не допомагає ЗСУ, як про це всюди говорить.