Донька Алена Делона показала останні фото, які зробила напередодні смерті легендарного тата

Новини шоубізнесу
4 019

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Ален Делон. Фото: Getty Images

Сльози на очах: донька Алена Делона показала останні фото з батьком

Анушка Делон, донька легендарного французького актора Алена Делона, зворушила мережу новими фотографіями з батьком. Кадри швидко поширилися Мережею, збираючи тисячі вподобань та коментарів. Шанувальники по всьому світу висловлюють свої співчуття та діляться власними спогадами про актора, який залишив незабутній слід у кіноіндустрії.

Через кілька днів після смерті актора, який пішов з життя 18 серпня 2024 року, 33-річна Анушка опублікувала у своєму Instagram кілька знімків, на яких вони з батьком зображені разом. Ці кадри стали справжньою емоційною сповіддю для мільйонів шанувальників. На одному зі знімків Ален Делон постає в теплих обіймах доньки, а на іншому — видно, як батько й донька тримаються за руки, ймовірно, в останні дні його життя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Останні дні життя Алена Делона. Фото: instagram.com/anouchkadelon

Анушка додала до світлин зворушливий підпис, в якому поділилася своїм болем і смутком через втрату батька. Вона зазначила, що завжди пам’ятатиме його, і зберігатиме в серці спогади про спільні моменти. Її слова, сповнені любові та туги, зворушили серця багатьох, викликавши хвилю співчуття та підтримки в коментарях.

Я збережу тебе в своєму серці. Щоб мій страх зник. Перш за все, не кажи нічого, надто добре... Там... Я люблю тебе, ти знаєш, тільки ти знаєш наскільки. Я ніколи... Ніколи не зможу жити без тебе. Я тебе люблю, а ти? Тату, я люблю тебе,
— підписала публікацію донька Алена Делона.
Останні дні життя Алена Делона. Фото: instagram.com/anouchkadelon
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно ми повідомляли, як і де пройшло прощання з Аленом Делоном. Відомо, що це сталося у строгій приватності.