Шалений рекорд, якому можна лише позаздрити: Тіна Кароль підкорила фоловерів новим спортивним досягненням (ФОТО)

Новини шоубізнесу
4 289

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: instagram.com/tina_karol

Артистка ошелешила тим, скільки їй вдалося простояти в планці

Відома українська артистка Тіна Кароль, яка приголомшила тим, скільки вона може простояти у планці встановила новий рекорд. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, ні для кого не є секретом, що Кароль має підтягнуту фігуру, проте такого результату Тіна досягла завдяки системним заняттям спорту та йозі. Зазначимо, що артистка обожнює займатися йогою та доволі легко виконує найскладніші асани.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відтак, цього разу вона повідомила про свій новий рекорд. Як виявилося, Тіна змогла простояти у планці більше години. Про це окрім співачки також повідомила її тренерка. Із сторіс, яку Кароль розповсюдив у себе в Instagram бачимо, що вона займалася спортом у обтислому чорному комбінезоні, який вчергове підкреслив її стрункість.

Тренерка знаменитості додала, що було важко встановлювати цей рекорд, але Тіна впоралася. Цікавим є те, що щоб відволіктися від фізичної втоми Кароль під час стояння планці виконувала програму свого нового туру.

Тіна Кароль встановила новий рекорд у планці. Простояли разом годину! Не можу сказати, що минуло непомічено, але під такий душевний супровід не може існувати нічого неможливого,
- прокоментувала заняття з артисткою тренерка.
Скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Тіна Кароль припустила, чи могла би вона покохати жінку. Артистка відверта відповіла фоловерам на їхнє досить провокативне запитання.