У крутому купальнику і з песиком на руках: Леся Нікітюк показала свою літню засмагу (ФОТО)

Новини шоубізнесу
2 783

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Леся Нікітюк. Фото: instagram.com/lesia_nikituk

Чи то від літньої погоди, чи то від фігури Лесі стає так спекотно

В останні літні дні Леся Нікітюк, яка засвітила коштовну каблучку, насолоджується теплою погодою в компанії племінниць. Та окрім того відома ведуча вирішила показати ще один купальник зі своєї чималої колекції, який ідеально підкреслює засмагу.

У себе в соцмережах зірка поділилася кадрами, зробленими у приватному будинку в Києві. На фото Леся позує разом з племінницею, яку часто можна помітити у соцмережах ведучої, а також зі своїм домашнім улюбленцем — блондином Рафаелем породи вест-хайленд-уайт-тер'єр.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Леся Нікітюк. Фото: instagram.com/lesia_nikituk

Для домашньої фотосесії Леді Ле обала стильний відкритий купальник, який не вийде з моди й в наступному році. А все тому, що він складається з трьох частин — бікіні та легкої накидки поверх плечей. Ба більше, він має трендовий леопардовий принт що поєднується зі світлим жовтим кольором, який підкреслює засмагу. Тому беремо на замітку, дівчата, поки є час поніжитися у сонячних променях!🤗

Леся Нікітюк. Фото: instagram.com/lesia_nikituk
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Леся Нікітюк випустить фільм про шоу "Хто зверху?". Зірка обіцяє показати секрети та курйози залаштунків.