Олег Винник зухвало відмовив у дуеті своєму "двійнику": після цього "вовчиці" знайшли нового кумира

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Олег Винник. Фото facebook.comgroupsvovchytsya

Андрій Кравченко запропонував колезі заспівати разом, проте таку грубу відповідь не очікувала навіть студія

Повернення Олега Винника на українську сцену породило чимало чуток, а заради цього він вперше за довгі роки мовчання вийшов на звʼязок з Німеччини. Та, як помітили експерти й користувачі Мережі, ймовірно артист не очікував, що його вороття не викличе у суспільства таке захоплення. Адже тепер багато хто говорить, що місце Винника вже зайняв інший артист…

Принаймні новий випуск програми “Говорить вся країна” був присвячений саме тому, що поки Олег Винник відсиджувався у Німеччині, співак Андрій Кравченко, якого називають його “двійником”, привернув увагу “вовчиць” до своєї творчості. Ба більше, в ефірі артисти вперше зустрілися.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цікаво, що Андрій заперечує слова, ніби він копіює Олега Винника. При цьому молодий артист зазначає, що він “йде своєю дорогою” та не намагається зайняти умовне місце свого старшого колеги. Ба більше, Кравченко запропонував Виннику заспівати в дуеті, на що отримав категоричну відмову.

У мене черга до сьогоднішнього дня стоїть за дуетами, мені абсолютно це не цікаво. Я думаю, краще було б звернутися до Мадонни й Дженіфер Лопес, то буде вдаліший дует. У них більше грошей,
— сказав Олег Винник.

Цікаво, що така відмова здалася багатьом присутнім доволі різкою та грубою. Навіть ведучий Олексій Суханов звернувся до Олега з такими словами: “при всій повазі це пролунало дуже зверхньо”. Ба більше, у коментарях більшість глядачів теж засудили Винника і водночас підтримали Андрія Кравченко.

  • Андрій — душевна, вихована людина! А Винник — понтарь, на жаль;

  • Дуже вихований Андрій, показав справжній приклад Олегу якому треба ще повчитися як себе треба поводити.
    Тому що мати голос це одне, а вміти себе достойно вести це інше. І В Андрія виходить і бути гарним співаком, і вихованою людиною.

  • Віник показав своє обличчя, яке розумні люди бачили давно, ще задовго до війни, що воно за овоч. Бридко слухати.

  • Не думаю що Вінник збере в Україні такі аншлаги, як раніше. Він поводився недостойно щодо Андрія,

— пишуть глядачі.

Фото: скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше експродюсер Олега Винника "розніс" усі побрехеньки співака. Виявилося, що не існувало жодних хвороб та казкових сотень тисяч євро на ЗСУ, якими так хизувався артист.